Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον κ. Α. Τσίπρα

Έχετε αναλάβει το σπουδαίο έργο και την ανάλογη ευθύνη, για την ανασυγκρότηση, αφύπνιση και ανάσταση του Ελληνικού λαού ο οποίος έχει υποστεί τα πάνδεινα από τις πολιτικές και τους πολιτικούς, ιδίως της τελευταίας 10ετίας!
Η παρόμοιου μεγέθους εκκίνηση, προσπάθεια και δέσμευσή σας δεν επιτρέπει, αφελείς δηλώσεις στελεχών σας, (αφελείς αφού διατυπώνονται έτσι ώστε να επιδέχονται παραμόρφωση και μεγέθυνση). Ούτε επιτρέπει ελλιπείς δημόσιες σχέσεις, και απουσία ενδιαφέροντος, ανταπόκρισης και στοργής προς ψηφοφόρους αλλά και προς στελέχη του προοδευτικού χώρου που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στο βαρύ έργο αντιμετώπισης των πολύ καλά οργανωμένων αντιπάλων σας . Το μπαράζ τους αυτό θα το βλέπετε να αυξάνεται καθημερινά και είναι ικανό ακόμα και να αλλάξει τα δεδομένα σας.
Φοβάμαι ότι χρειάζεστε εμπλουτισμό με εμπειρότερους και καταξιωμένους συμβούλους, σεμινάριο στους ανθρώπους σας των «παραθύρων» και μια νέα ομάδα που θα συσκέπτεται, θα επινοεί δημιουργικά και αποτελεσματικά, και θα προτείνει καθημερινά, γιατί ίσως σας… ετοιμάζεται μπόρα!
Όπως ασφαλώς θα αντιλαμβάνεστε, και η… δημιουργία Θεοδωράκη και το νέο κόμμα Παπανδρέου και η αποψίλωση Καμμένου, ΛΑΟΣ και Χ.Α. είναι μέρη ενός προσεκτικά σχεδιασμένου εξωεσωτερικού προγράμματος που χρίζει εμπνευσμένης προσεκτικής και εύστοχης άμεσης αντιμετώπισης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου