Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Η μεγάλη τρικλοποδιά!

Η μεγάλη τρικλοποδιά! 
ετοιμάζεται επιμελώς από σκοτεινούς πολιτικούς και παραπολιτικούς κύκλους, και από διάφορα «σταγονίδια» των ΜΜΕ

Με κάθε σεβασμό και κατανόηση στο δύσκολο έργο και την μεγάλη ευθύνη τής Κυβέρνησης, καλό είναι ως συμπαράσταση αλλά και εξ ενδιαφέροντος, να επισημάνουμε τα εξής:
Μεθοδεύεται πρόγραμμα παράλληλων αλλεπάλλληλων κτυπημάτων από μέσα και απ’ έξω, που θα είναι διαρκή, αύξοντα και υπόγεια..
Θα επικεντρωθούν σε χώρους, δημοσιογραφικούς και ΜΜΕ, (με επιλεκτικά καλεσμένους σε «παράθυρα» και σε δήθεν αναμεταδόσεις από το εξωτερικό, οι οποίες όμως θα είναι επιλεγμένες δόλιες κ.λπ… (Π.χ. το δόλιο βίντεο περί Βαρουφάκη-βρυκόλακα κ.λπ. το οποίο αναμεταδόθηκε την 26/2/).

Σε κωλυσιεργία υπαλλήλων και λειτουργών που θα μπλοκάρουν ή θα απορρίπτουν ή θα καθυστερούν υποθέσεις και δη εισπρακτικές!

Σε ψιθυριστές και διακινητές «κατάλληλων» φημών και σλόγκαν. (Όπως περί
δραχμής, περί εκλογών, περί Τραπεζών, κ.α.)

Σε ένα δήθεν καλοπροαίρετο χάιδεμα» παραπλανητικό από τους γνωστούς μνημονιακούς δημοσιογράφους των ΜΜΕ, για να ατονήσει η καχυποψία των νικητών αλλά και η διαδικασία περί των ιδιοκτητών (σφετεριστών) συχνοτήτων.

Σε καθυστέρηση πληρωμών και η ανάληψη χρημάτων μεγαλοκαταθετών από τράπεζες.

Με ενορχηστρωμένες δηλώσεις και συμπεριφορές των ξένων, αντιφατικές συχνά αλλά με ευρείες αρνητικές επιπτώσεις και εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος δια τυχαίων ή όχι (…) βιαιοτήτων (τύπου γηπέδων ή Εξαρχείων κ.λπ.)

Στόχος είναι η πλήρης κάμψη του οικονομικού, κοινωνικού, πολιτικού και
μιντιακού, εξαγγελθέντος ήδη προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να δημιουργήσει
απογοήτευση, έως και αποστροφή τού κόσμου και μια αυξανόμενη αίσθηση απειλής για την δήθεν επί θύραις πτώχευση, με πιθανότητα αναγκαστικής απόληξης αυτής σε νέες εκλογές και βέβαια με αλλαγμένες πλέον ίσως τις τάσεις του εκλογικού σώματος…
Το πρόγραμμα αυτό είναι μια ρεβανσιστική προσπάθεια, που θα διασφαλίζει την
συνέχιση της υποταγής της Ελλάδας στο μέσα και στο έξω πολιτικοοικονομικό
κατεστημένο, και την χρέωση όλων των δεινών στο «αριστερό πείραμα» ώστε αυτό
τελικά να δυσφημιστεί και επομένως να εξαφανιστεί δια παντός πλέον από το προσκήνιο…

Η αποτελεσματικότητα του ρόλου των Τσίπρα και Βαρουφάκη, μαζί με τους στενούς συνεργάτες τους προσπαθούν να δημιουργήσει ερωτηματικά ώστε οι Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι μονίμως πλέον, σαν εκείνους τους απελπισμένους μεξικανούς χωρικούς, στο γνωστό έργο «Οι υπέροχοι 7». Υπάρχουν και επαρκούν οι υπέροχοι 7;

Και όλα αυτά θα αντιμετωπιστούν, αν θα γίνουν, μόνο εάν μια κομματική ομάδα δημοκρατών  διαχειριστών των τόσων δυσκολιών σήμερα, αγκαλιάζει ευρύτερο αριθμό εκ των επαρκώς δοκιμασμένων, έμπειρων και καθαρών αγωνιστών του λαού μας αντί να μένει στα στενά πλαίσια της συνήθως ανεπαρκούς αυλής κάθε κλειστής εξουσίας.

Κώστας Χατζιδάκης  kostashatzidakis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου